Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Άγιος Βασίλης έρχεται...!!!

... κι εμείς στολίσαμε και είμαστε πανέτοιμοι να τον υποδεχθούμε!!! Λένε πώς όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης μπορούν να τον δουν να φαίνεται στις φωτογραφίες με το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!! Εγώ τον βλέπω... εσείς;;;


Στολίσαμε και μια άλλη πλευρά φέτος πρώτη φορά!



Μας άρεσε πολύ γιατί αν και το λιλά παραμένει το αγαπημένο μου χρώμα, το κόκκινο είναι όπως και να το κάνουμε το χρώμα των γιορτών! Δε νομίζετε;;


Με τη βοήθεια της αδερφής μου στολίσαμε και κάποιες μικρές αλλά όχι και ξεχασμένες γωνιές...




Ελπίζω να σας άρεσε η Χριστουγεννιάτικη διακόσμησή μας!!!Εσείς στολίσατε;;;
Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο γεμάτο υγεία και αγάπη 2015!!!!

Να περάσουμε όλοι υπέροχα!!! Τα φιλιά μου!!!

Αυτή είναι η συμμετοχή μου στο 3ο Christmas Link Party της ομάδας One Team Four Seasons όπου και λαμβάνω μέρος με μεγάλη μου χαρά!!!

"One Team 4 Seasons! Ένα Χριστουγεννιάτικο party που δημιουργήθηκε από 11 blogs για να σας γεμίσει χαμόγελα! Meet the hosts and spread the Christmas spirit!!"


 Αυτά είναι τα blogs που συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο party της ομάδας μας. Επισκεφθείτε τα και πάρτε ιδέες!!

25 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα
    Όσο για το πάρτυ δε το ξέρω για να πάρω μέρος
    Φιλα΄κια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, Μαρία Έλενά μου! Μπορείς να πάρεις μέρος στο επόμενο πάρτυ της ομάδας μας! Φιλιά...

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφος οστολισμός σου καλή μου Αφροδίτη.
    Και του χρόνου να είσαι καλά
    Χρόνια πολλά αν και μέχρι την παραμονή θα τα λέμε τα χρόνια πολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας άρεσε η διακόσμησή σου Αφροδίτη! Να περάσεις υπέροχα τα Χριστούγεννα με ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέρα, σας ευχαριστώ πολύ! Μακάρι η ευχή σου να βγει αληθινή... το έχω ανάγκη. Να περάσεις όμορφα και να έχεις όποιους και ό,τι αγαπάς!

      Διαγραφή
  4. Τον βλέπω ;) Νομίζω πως πάντα θα τον βλέπω δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι!! Πολύ όμορφα, και του χρόνου Αφροδίτη μου να είσαι καλά!! Εμένα το κόκκινο μου αρέσει όπως και να ναι αλλά στις γιορτές του δίνω και καταλαβαίνει!! Ωραία τα χρωματιστά φωτάκια που έβαλες στο δέντρο!! Να περάσεις όμορφα τα Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που κι εσύ τον βλέπεις, Ελεάνα μου! ;) Νομίζω έπρεπε να τραβήξω και πιο κοντινές φωτογραφίες τελικά, αλλά αν και ήταν μέρα, μια χαρά πρόσεξες τα χρωματιστά λαμπιόνια μου! Είσαι φοβερή! Κι εσύ να έχεις ό,τι αγαπάς! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  5. Μυρίζει Χριστούγεννα το σπίτι σου Αφροδίτη!!!
    Και του χρόνου με υγεία!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου, καλά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να σου φέρει ό,τι αγαπάς!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Φιλιά...

      Διαγραφή
  6. Τον Άγιο Βασίλη τον βλέπω Αφροδίτη μου σε κάθε σπίτι που στολίζεται και τον περιμένει...
    Εύχομαι να έχει ένα τεράστιο σάκο για εσάς, γεμάτο με υγεία για όλους σας, χαμόγελα και τα όνειρα που του έχετε εκμυστηρευτεί!!!!!!!!

    Καλές γιορτές να έχετε στο ζεστό σπιτικό σας!!
    Καλημέρα & καλή εβδομάδα!!

    Θα τα λέμε...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό σημάδι είναι που τον βλέπουμε, σημαίνει πως είμαστε ακόμα παιδιά κατά βάθος... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ, Ελένη μου!!! Καλές και ευτυχισμένες γιορτές να έχετε και εσείς!!! Σίγουρα θα τα λέμε... Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. Τον είδα και είδα κι εγώ τον Αηβασιλη :-) Πανέμορφα όλα! Και του χρόνου με υγεία και χαρές! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία, χαίρομαι που τον είδες κι εσύ!!! :) Σ ευχαριστώ πολύ!!! Καλές γιορτές!! Φιλιά...

      Διαγραφή
  8. Λαμπερός ο στολισμός σου Αφροδίτη μου έτσι όπως αρμόζει στην πιο λαμπρή γιορτή του χρόνου! Χαίρομαι πολύ που συμμετείχες στην ομάδα μας και μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω. Καλή σου εβδομάδα και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου, σ ευχαριστώ πολύ!!! Κι εγώ χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος στην ομάδα και έτσι σας γνώρισα!!! Η νέα χρονιά να σου φέρει ό,τι επιθυμείς!!! Καλές γιορτές! Φιλιά...

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφος ο στολισμός σου Αφροδίτη μου, είναι όλα προσεγμένα και ταιριαστά! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι τα Χριστούγεννα το θέλουν το κόκκινό τους, αν και ούτε εγώ το συγκαταλέγω στα χρώματα που αγαπώ, αλλά είναι Χριστούγεννα πώς να το κάνουμε! Τον Άι Βασίλη τον είδα και του ζήτησα και δωράκι! Καλές γιορτές σου εύχομαι και με το καλό και ο καινούργιος χρόνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ, Μαίρη μου!!! Εύχομαι να σου το φέρει το δωράκι που θέλεις ο Άγιος Βασίλης!!! Ευτυχισμένες γιορτές και να έχεις υγεία και χαρές!!! Φιλιά...

      Διαγραφή
  10. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που το περιμένεις τα Χριστούγεννα! Σε ευχαριστούμε Αφροδίτη που μας έδειξες το ζεστό σπιτικό σου...και του χρόνου^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σ ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου στο σπιτάκι μου και για το σχόλιό σου! Καλές γιορτές! Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Καλώς σε βρήκα Αφροδίτη μου και με τι υποδοχή! Πανέμορφο και στολισμένο το σπιτικό σου! Πιστεύω ότι αφού βλέπω τον Άγιο Βασίλη είναι καλό σημάδι ε?
    Και του χρόνου να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό σημάδι, Κατερίνα μου!!! Καλώς όρισες!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να έχεις ευτυχισμένες γιορτές!!! Φιλιά...

      Διαγραφή
  12. Τον βλέπω τον Αγιο Βασίλη Αφροδίτη μου, πιστεύω στη μαγεία των Χριστουγέννων και εύχομαι να σου φέρει ότι επιθυμείς! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με συγκίνησες με τον συγκεκριμένο όμως, γιατί είχαμε ακριβώς τον ίδιο στο σπιτι της γιαγιάς μου και στο πατρικό μου. Το δέντρο σου είναι πανέμορφο και μην μου πεις ότι απο κάτω έχεις στρώσει βαμβάκι. Ετσι βάζαμε στο σπίτι της γιαγιάς μου και το είχα ξεχάσει. Θα βάλω κι εγώ. Πολύ όμορφη φάτνη και όλος ο στολισμός σου!!! Μου άρεσε ιδιαίτερα το κόκκινο χρώμα που έβαλες και τα κεριά γιατί δημιουργούν όμορφη, ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!! Και του χρόνου Αφροδίτη μου με υγεία και χαρά!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια μου, σ ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια!!! Κι εγώ όταν ήμουν μικρή είχα έναν ίδιο και χαίρομαι πολύ που κι εσύ τον είχες. Ναι, έχω βάλει πολύ βαμβάκι όπως παλιά στης μαμάς μου το σπίτι. Να έχεις ευτυχισμένες γιορτές και να σου φέρει η νέα χρονιά ό,τι χρειάζεσαι και ό,τι αγαπάς!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  13. Πολύ ομορφα στολισες το σπιτικο σου για τα Χριστουγεννα ... η γιορτινή ατμόσφαιρα μας κανει να χαιρόμαστε και να ξεχναμε τα δύσκολα.. να είσαι κλα και να περασεις τις ποι όμορφες ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..!!! φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας σχόλια!!!